Aj aj

Tja alla!
Träningen igår var hur rolig som helst. Blev en ploj träning bara. Tyvärr så är det så att jag har en överansträngd bröstmuskel typ som sitter i axeln. Det sitter  typ ihop på något sett. Men så länge jag inte anstränger axeln för mycket så får jag inte ont (som tur är).
Idag så blev det att hämta ut skatten som jag fått tillbaka. Hel 100kr wow..hahaha..
Efter att jag hämtat ut skatten på banken så blev det att först dra till Hinny o hämta hans klubbor sen dra till skolan för att fixa med den där jäkla kyrko grejen... Jag är så jäkla trött på att behöva ha religon i skolan så jag spyr fan påt snart... Kan vi inte lära oss något som vi har nytta av i stället. Inte kommer jag ha någon nytta av det i alla fall jag skiter i vilket !!!
Vi blev i alla fall klara med skiten så nu är det ju bara att visa upp det för lärarna också..
Tyvärr så ska vi ju tydligen behöva gå igenom massa andra religoner med !

Men men det är väl tydligen bara att gilla läget så.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar på tv. Finns inte så mycket annat att göra. Försökte somna för en liten stund sen men det gick inte. Jag är verkligen hur trött som helst.
Får väl ta o sätta på en film o somna till den kanske..hahaha..

Men men hare så bra.



Min snygga gitarr xD
Tyvärr så har ju lilla E strängen gått av :(

Älskar den här låten !



One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
There's bullets flying through the air
And they still carry on
We watch it happen over there
And then just turn it off

(Hey, yeah, yeah, yeah, yeah)
We must stand together
(Hey, yeah, yeah, yeah, yeah)
There's no getting even
(Hey, yeah, yeah, yeah, yeah)
Hand in hand forever
(Hey, yeah, yeah, yeah, yeah)
That's when we all win
(Hey, yeah, yeah, yeah, yeah)
That's, that's, that's when we all win
That's, that's, that's when we all win

They tell us everything's allright
And we just go along
How can we fall asleep at night?
When something's clearly wrong
When we could feed a starving world
With what we throw away
But all we serve are empty words
That always taste the same

(Hey, yeah, yeah, yeah, yeah)
We must stand together
(Hey, yeah, yeah, yeah, yeah)
There's no getting even
(Hey, yeah, yeah, yeah, yeah)
Hand in hand forever
(Hey, yeah, yeah, yeah, yeah)
That's when we all win
(Hey, yeah, yeah, yeah, yeah)
That's, that's, that's when we all win
That's, that's, that's when we all win

The right thing to guide us
Is right here, inside us
No one can divide us
When the light is leading on
But just like a heartbeat
The drumbeat carries on

And the drumbeat carries on
(Just like a heartbeat)

(Hey, yeah, yeah, yeah, yeah)
We must stand together
(Hey, yeah, yeah, yeah, yeah)
There's no getting even
(Hey, yeah, yeah, yeah, yeah)
Hand in hand forever
(Hey, yeah, yeah, yeah, yeah)
That's when we all win
(Hey, yeah, yeah, yeah, yeah)
That's, that's, that's when we all win
That's, that's, that's when we all win

NYA BILDER ------>

Kolla in nya bilderna som bara är några dagar gamla

Måndag

Tja alla !
Sitter o chillar sönder med Hinny precis som jag gjort hela dagen sen kl 10 ungefär. Måndagar på bergka veckorna är bara hur sköna som helst.. En lektion sen sluta kan man be om mer än så?
Sitter och kollar på när stoffe kör något bilspel som han verkligen inte fattar hur han ska köra för han kör liksom åt fel håll o driftar och håller på.. Den ungen är ju inte normal någon stans asså...hahahahaha..

För övrigt så fyller stoffe 13 år idag. Välkommen in i tonårslivet och lycka till säger jag bara. Det är nu allt börjar hända. Hoppas du haft en toppen dag så här långt. Älskar dig även fast att du är rent fördjävlig att leva med ibland.
Blir att fika lite sen när typ farmor o farfar eller vilka det va som skulle komma. Tror Niklas skulle komma över en stund kanske.
Men men... Jag gav honom så klart en Eddie Meduza tröja i present. The Roaring Cadillacs. Han belv hur glad som helst verkligen.

Annars så har jag världens träningsvärk i mina armar så jag vet knappt vart jag ska ta vägen ibland asså. Vet en person till som han hålla med mig i alla fall. Eller hur Eve...!
Hoppas på att det är borta imorn när jag vaknar... har haft det sen i fredags !
Grupp träningar på Aktiv är jäkligt roliga ibland med asså schiit vad det tar på musklerna och allt. Hade jag inte haft handbolls träning imorn så skulle jag dragit till gymmet och pumpat lite och kört lite kondition. Får blir att gör det på Onsdag möjligtvis beroende hur jag känner mig.

Men men nu ska jag ta o lyssna på lite skön musik o checka Fecbook.
Tjarå ;D



Stugan sen middag ^^

tja alla !
Idag blev det att åka ut till stugan med stig och pappa och kratta lite löv och även blåsa lite löv. La även ut lite råttgift lite här och där så att asen dör.. haha.
Vi var väl där ute i kanske högst 1,5 timme sen så bar det av hem igen och duscha och göra sig i ordning till klockan halv 4 då farfar skulle komma o hämta oss.
Åkte ut till farmor o farfar och jag var verkligen hur hungrig som helst och som tur var när vi kom ut så var maten nästan helt klar. Bara doften av maten när vi kom dit gjorde att jag blev ännu hungrigare. När jag kom och satte mig vid bordet så blev man ännu hungrigare och vad ser man. Potatisgratäng och fläskfile som var typ delad och i mellan så hade farmor gjort typ som en lite ja vad ska man säga "sörja" men lök,persilja och smält smör och till allt så hade hon gjort någon sorts brunsås. Hur gott som helst verkligen. Var verkligen proppmätt efter, kunde ju knappt röra mig..hahahaha..
Sen efter det så satte vi oss i vardagsrummet och kolla på en as bra film vet ej vad den hete men asså schit va bra den var verkligen!

Sen så blev det att käka äpplepaj och vaniljsås till efterrätt. Det var verkligen hur gott som helst det också. Det var även äpplen ifrån farmor o farfars äppleträd som de har på tomten.

Sen framåt kl 8 någon gång så blev det att åka hem igen. Och nu sitter jag och kollar på star wars på tv11 tror jag det är. Har inte en ända aning om vilken kanal det är om jag ska vara ärlig. På boxern står det i alla fall 14 så för er som har boxer o är sugna på att kolla på star wars så kan ni ju kolla om ni hittar det på den kanalen..hahaha.

Men men imorn är det ÄNTLIGEN seriestart. 3 matchen gilt om man säger så för de 2 senaste matcherna har ju flyttats fram tyvärr. Men nu äntligen så är det dags. Vi ska köra mot lindesberg. Så ja man kan ju även säga så att jag gör seriestart i damlaget. Visst jag har spelat massa matcher med dom förut men nu är jag ju så att säga "inskriven" i damlaget. Så jag hoppas att det kommer att gå bra.
Jag är i alla fall jätte tagg på match äntligen.

Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen.
bye bye


Tisdag 11 oct

Tja alla!
Dagen började ju inte dirket jätte bra eller vad man ska säga. När jag kom till skolan o vi började så sa våran lärare att vi skulle kolla på en film. O det av Social Network trodde den skulle vara bra men eftersom att alla envisades med att den skulle spelas med engelsk text och tal så blev den helt plötsligt as dålig för texten gick as snabbt så man fatta ju inget när han höll på att prata om man missade något. Så kort sagt så sög verkligen film asså.Funderade ett tag på att sova. Låg så jäkla skönt på min jacka så liksom varför inte... hahaha.
Trodde att jag skulle få reda på vart jag skulle få vara nu nästa vecka när vi ska ut på praktik eller ha LIA som vi kallar det. Men nej då det var tydligen bara El och montage så jag undrar när vi andra ska få reda på vart vi ska vara.. !!
Vet i alla fall att jag ska på någon säkerhets läro grej på Måndag som alla måste vara med på först. Sen får vi väl se om jag får någon plats i tid eller inte *suck*

Annars så käkade jag precis lite mat, var så jäkla hungrig när jag kom hem så var tvungen att ta något att
käka fort. Snart blir det riktig mat. Undrar vad det blir. Hoppas på något gott i alla fall.
Träning sen också. Ska bli skönt att träna verkligen!
Blir även att beställa lite kläder ifrån handbollen innan träningen. Skulle behöva en ny typ mjukis dress eller vindjacka o byxor. Behöver verkligen fler strumpor..haha.
Men men
Nu ska jag ta o packa lite o sen kolla lite på tv.
Tjarå


Hello

Tja alla!
Tyvärr så blev det ingen match för A-laget del.. Hk opals målvakt har tydligen fått hjärtproblem så dom skjöt fram matchen. Hoppas allt bli bra.. Läskigt när sånt händer verkligen !! :O

Sitter hemma just nu och kollar lite på tv och väntar på att mamma ska bli klar med maten !!
Det blir tacos WOHO !! ^^
Finns det något som är bättre än det undrar jag !!

Tänkte lägga upp lite fler bilder som jag tagit.
Har en hel del som jag ej lagt upp så ni kan se.
Får se när jag har tid att lägga upp alla...hahaha :P

Ha en bra kväll

RSS 2.0