Volbeat !!

Tja alla !!
Sitter o lyssnar på en grymt skön låt med Volbeat just nu...
Här har ni den ;D



Sad Man's Tongue
Well my mama told me: son you better watch out
All those nasty women/people gonna rip you dime for dime
But I got my pocket full of real tales, and a broken guitar mode
And the story keep on rollin', out from a sad man's tongue

Left my mama and papa's nest

I got the rebel fever rambling my bones
Papa said: my boy, take my Johnny Cash vinyls and go
Well I got my pocket full of real tales, and a broken guitar mode
And the story keep on rollin', out from a sad man's tongue

Strollin' down the highway with uncle Sam roaring: rebel kid get your ass home

Your ass belongs to me
Leave your Johnny Cash songs and get home
But I got my pocket full of real tales, and a broken guitar mode
And the story keep on rollin', out from a sad man's tongue

Singing in cell 1.40.9.5

No way should I wear guns, I'm sitting my time

Left 1.40.9.5 with plenty rock'n'roll songs painting the road

Education sucks, so I sing my song for you

And I got my pocket full of real tales

And a broken guitar mode
And the story keep on rollin' out from a glad/sad man's tongue

BMW, drifting, Nörrköping, Finspång = hur rolig fredag kväll som helst !

Tja alla!
Var ett tag sen jag skrev igen men liksom det har inte hänt så mycket intressant så tyckte det va lite tråkigt att typ bara skriva vad jag gjort i skolan o det är inte mycket... sitter o svetsar hela dagarna bara.
Men i alla fall.

Fredags kvällen var hur rolig som helst asså. Drog iväg med Mattias och John till Finspång med Mattias BMW. Åkte runt och letade efter Marcus o resten. Hittade dom på statoil. Stannade där ett tag o snackade o tog oss en korv. Sen så åkte vi upp till Viberga o drog en sväng på parkeringen. Sen så drog vi ner till Centrum till kultur huset där Marcus o rest stod. Stod där ett tag o lyssna på musik sen så drog vi vidare runt i Finspång.
Efter ett tag när klockan va typ 11 eller något så bestämde sig dom i Marcus bil för att vi skulle dra till Norrköping. Så vi drog in dit o drifta omkring lite o hade kul!
Snacka om att det var den roligaste kvällen på länge i alla fall !
kom hem vid ungefär kl 2-3 där runt.

Idag Lördag så har jag inte gjort ycket alls. Åkte hem träffade Sara och Hinny o stod o snackade ett långt tag. Sen så drog jag hem och sen började raka John. Men vi kom bara halva huvudet sen så fick jag nog av våran maskin asså !!
Så han drog hem till Mattias istället tror jag. Efter det så har jag inte gjort alls mycket. Suttit vid datorn o lyssnat på musik. Snart kommer farmor o farfar o sen Niklas också. Niklas ska lämna nyckel till honom till mig så jag kan ta hand om hans post nu när han o Catarina åker iväg på semester.
Men men ska ta o fixa lite innan dom kommer.
Tjao !

Usch vilket väder !

Tja alla.
Sitter och har lite små tråkigt så här lite på kvällen innan det är dags att dra sig mot sängen.
Sitter o snackar med lite folk o sen kollar på lill brosan som kör bilspel på tv:n.
Har suttit o kollat på film nästan hela tiden sen jag kom hem. Eller ja det känns som det i alla fall !!

Vilket ruskigt väder det har varit nästan hela dan asså..Den här årstiden är verkligen inte kul alls!!
Tror säkert att alla ni som läser just nu håller med mig asså...!
men men..
Har i alla fall haft en hur rolig dag i skolan som helst. Bäst va ju när vi tog klassfoto o sånt.
Det var verkligen hur kul som helst när vi skulle ta enskilda korten. Förstå så tog Eve, jag, Hinny, Joppe o Sebbe kort själva sen så drog vi till med en grupp bild också.. Snacka om klockren asså !!!! :D
Har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv asså. Den bilden kommer jag aldrig att glömma i första taget asså.. !!
O jag kommer aldrig att glömma personerna på det heller. Jag har verkligen världens bästa kompisar. Det finns verkligen inga skönare personer än er asså. Hur skulle jag klara mig utan er !?!??

Det världefullaste jag här är min familj, mina vänner och så klart min älskade pojkvän John som jag älskar mest av allt.
Älskar er ^^ <3

Men nu ska jag ta och gå och sova innan jag somna här i soffan...hahahahaha...
Tjarå

Super kule... hehe

Tja alla..
Sorry för att det var ett tag sen jag skrev men har haft så jäkla mycket att göra hela veckan så det finns inte ord till det verkligen. Men jag är i alla fall frisk o så det är ju skönt men har lite ont i halsen då och då.
Har inte hänt jätte mycket i veckan bara det vanliga. Skolan och sen typ varit hemma.
Det jobbigaste som är just nu är att min cykel håller på att ramla ihop o sen har även en skruv från min moppe lossnat så nu är den ur funktion ett tag tills jag fixat en ny. Hade en jäkla tur att inte hela motorn lossna.. då kunde det ha gått illa verkligen asså !!!!!

Helgen har varit hur kul som helst.
Åkte till Älskling i Torsdags och sen sov där. Sen så var jag tvungen att dra till skolan sen 1 timme på Fredagen sen. Men sen så åkte jag tillbaka igen senare på kvällen.
På Lördagen så blev det att åka till Brevens och fira Boje som fyllde 70 år. Mycket trevligt.
Innan så gick jag ut med Eddie o Fenris på en lång promenad i skogen. Hur kul som helst hade jag verkligen. Släppte Eddie lös som jag brukar göra och som dom brukar göra och sen höll Fenris i koppel eftersom att han sticker iväg om man släpper honom. Men i alla fall när vi gått en bit in i skogen på vägen så får jag syn på att Eddie börjar gå lite långsammre och sen kollar rakt fram. Då får jag se att en liten räv unge sitter på en sten längre fram men hann inte riktigt fatta vad som hände för bara någon sek efter så drar Eddie efter räven och får nästan tag på svansen. Men han o räven springer in i skogen och Eddie skäller glatt och springer efter. Räven pep väl lite o så men det va kul att höra på sen när jag o Fenris kommer lite längre fram så ser jag Eddie komma hur glad som helst ut ur skogen, men som tur vad inte med en räv i käften... hahaha..
Sen när vi ska vända och gå tillbaka hem igen så hinner vi bara gå några meter sen så hoppar Eddie upp ur ett dike med vatten och gnäller o kan knappt gå på vänster fram tass... jag fick panik o visste inte vad jag skulle göra men jag messade John pappa men han ringde inte men som tur va så började Eddie gå lite smått framåt o sen så var det borta. Puh säger jag bara.. Men sen så kom vi i alla fall hem. :D

Dagen idag har varit väldigt lugn. Bara legat o tagit det lugnt med älskling. Åkte o kolla lite båtar. Har även kört lite bil idag med.. SUPER kul verkligen ^^
Körde i skogen och sen upp ifrån hönshuset. Har full koll på växlarna nu i alla fall o lite till. Tyckte det gick jätte bra för att fortfarande inte ha kört knappt något alls. !!
När jag kom hem så blev det att meka lite moppe men tyvärr så passade inte skruven jag hittade så den är fortfarande ur funktion ett tag till. Hoppas på att hitta en på skolan imorn annars så får jag gå o köpa mig en skruv o lås mutter..

Men men nu ska jag ta o lyssna på musik o sen bara tat lugnt innan det är dags att sova. Blir att ta kort imorn i skolan.. vet inte om jag direkt ser fram emot det men men...

tjarå


Jahopp man kan ju inte alltid få som man vill !!

Hej alla!
Nu är det tyvärr så här att jag inte blev frisk i helgen utom jag blev bara värre. O idag så blev det riktigt illa!
Höll mig otroligt nog mig uppe på topp nästan hela dagen i skolan men sen vid typ halv 4 så gick dte bara nedför..
O så slutade vi ju då äntligen vid 4. Kollade ut från verkstas fönstren o såg då att det regnade toppen -.-'
Jo men va kul tänkte jag då. Kul att cykla i regn JIPPI !!!!!
Drog till ungdomshälsan och satt där helt dyngsur o väntade tills klockan äntligen skulle slå 17:00. Men det tog väldigt lång tid kan jag ju bara säga. Råkade somna när jag satt där i soffan sen så vaknade jag av att en dörr öppnades som tur var. Schit vad pinsamt det skulle varit om dom hade sett att jag satt där o sov liksom...hahaha...
Sen i alla fall så snacka jag med henne o skrev ut nya p-piller sen så drog jag ner till apoteket blev dyngsur ännu en gång. Typ satt o svor för mig själv hela vägen ner till apoteket. Sen så ställer jag min cykel UNDER tak. Drar in till apoteket och trycker på knappen till kö lapparna men ingen vill komma ut. SÅ jag höll in knappen o då kom en lapp j...l ut som tur var. Kollade på tv grejen eller vad man ska kalla det och såg att det stog 197. Kollade på min lapp 204.. toppen verkligen nu lär jag väl få vänta i 40 min tänkte jag..
Stod där och droppade vatten folk typ kollade på mig och jag blängde tillbaka..hahaha..
Precis när det är jag plus en till som står o väntar så sticker den ena som står i kassan iväg !!!!!!
Jag tänkte va fan håller han på med. Men snälla du kan liksom inte mena allvar!!
Jahopp så står där och kollar på den tredje personen som redan står vi kassan o får sitt utskrivet. Tiden går och går och går. Jag börjar frysa lite lätt om benen. Sen så får den andra personen gå fram men ingen skymt av den andra. O sen helt plötsligt poff så kommer han WOHO tänkte jag då. Så han trycker fram mig då alltså 204. Går fram säger vad jag ska ha. Han går och letar. Men hittar inte dom som jag ska ha och så på råga på allt så tar han fram dom som jag hade nyss !!!
Det står klart och tydligt i mitt recept att jag absolut inte ska ha några andra än neovletta eller hur man stavar det.
Så han viskar något som jag inte hör i huvudtaget på lite brytande svenska (jag är inte rasist !!). Hör äntligen att han säger att det är de ända som finns o sen om han ska beställa dom andra eller om jag ska ha dom där !!
asså liksom läser han inte att det står att jag INTE Ska ha några andra ?!?!?!?
Men jag säger lite surt att han får ta o beställa dom andra så att det blir rätt. O då säger han
- Jag beställer dom idag sen så kommer dom på Onsdag och då kan du komma hit o hämta dom !!
.
Så jag stog alltså där i hela 40 min o vänta helt i onödan.. fast ändå inte dårå men.
Asså fatta hur sur man blir då när man är hungrig och blöt o mår inte alls bra !!!
.
Går i alla fall ut till min cykel o ska låsa upp den då ser jag att det är nått jäkla pundo som har flyttat på MIN cykel så den står ute i REGNET !!!
Tänker inte mer på det sätter mig på och börjar cykla hem. När jag kommer hem så är jag verkligen helt genom sur. Mina byxor var helt plötsligt inte chinos längre utom läderbyxor.. hahahaha..
Men ropar ner pappa så han får ta mina blöta kläder o sen så springer jag upp och duschar direkt.
OMG vad skönt det va ^^
.
Sen så myste jag ner mig i mina mjukiskläder och en filt i soffan o kollade på tv ett tag.
Men som sagt man kan ju inte alltid få som man vill.... Nu ligger jag sjuk helt o hållet..!!!
.
Hoppas alla haft en bra dag.. förutom regnet !!
Hoppas på att må lite bättre imorn men jag tänker inte dra mig iväg till skolan imorn det kan jag lova..ledsen gubbe..
Så ha en bra dag imorn.. jag ska försöka att ha det :P
Go natt alla sov så gott.






Sjuk ?

Hej alla!
Vaknade imorse med ännu mer hals ont. Men det börjar bli mycket bättre nu känner jag.
Halstabletter och det bästa som finns... Te.. !!!
*
Vill verkligen inte va hemma från skolan imorn så gör allt jag kan idag för att få bort allt !!
*

Bilden säger ju allt !!
Hoppas alla kommer ha en mycket bättre Söndag än vad jag kommer att ha. Glöm ej att kolla in de nya bilderna jag lagt upp i menyraden eller vad man ska kalla det.  ----------------->
tjao..

Inte alltid lätt

Hello Everyone !

Blev en kort helg känns det som. Var tvungen att åka hem från älskling idag. Har jätte ont i halsen och mår inte alls bra. Känner mig lite hängig och trött på alla sätt o vis.
Sitter i soffan hemma och kollar på tv och bara tar det lugnt. Käkade nyss också.
ÄLSKAR verkligen mammas mat asså. Det är verkligen det bästa jag vet.
*
Tänkte kolla en grej bara för att se hur många som läser min blogg.
DU där som läser min blogg just nu.
Svara på denna fråga.
Tycker du min blogg är...
A, Tråkig
B, Intressant

Om du svarar A skulle du kunna skriva lite kort om vad du skulle vilja se mer av i min blogg. Snälla ALLA som läser detta just nu svara snälla!

*
Ska nog ta o spela lite the sims 3 om jag orkar. Var ett tag sen jag spelade faktiskt.
Längtar verkligen till nya expan..p kommer ut. The sims 3 pets. Inte långt kvar nu tills det kommer  WOHO !!!!!!!
Men men.. Hoppas alla kommer få en super trevlig kväll <3
Här får ni lite skön lördags musik ;D
bye





RSS 2.0